Saimme tänään mukavia vieraita, kun viime kesäisiä pentuja tuli yhtä aikaa kylään! Ama(S. Qamar Quincey), Lucas(S. Prezes Puzta) ja Figo(S.Priam Pheonix) pääsivät tulemaan. Mukana olivat myös Pinnin(S.Prada Pinia)"kummitädit". Suuret kiitokset kaikille, oli todella mukava, kun kävitte! Täytyy kyllä antaa kaikille teille(myös Akun, Leevin ja Pennin omistajille) täydet 10 pistettä koiranpidosta, niin hyvät kodit olette antaneet pennuillemme. Kiitos siitä!

Tässä on P-pentuetta, vain Aku puuttuu.

442783.jpg

Koirilla tuntui ainakin olevan kivaa. Tosin ne eivät tainneet hirveästi välittää kasvattajatätien kopeloinnista ja trimmaustouhusta...Yhteiset harjoittelut jäivät vähemmälle, kun menimme vähän koirien ehdoilla. Vaan kyllähän toisten piti antaa ottaa ilo irti, kun oli vertaistaan seuraa tarjolla. Riehumiskuvia emme edes yrittäneet ottaa, oli tuossa porukassa sen verran vauhtia. Sen sijaan saimme kivat yksittäisposeeraukset jokaisesta.

446196.jpg

Figo näyttää pienimpänä esimerkkiä, miten sitä poseerataan.

442807.jpg

Lucaskin osaa esiintyä, kuten kuvasta näkyy.

442808.jpg

Tässä Aman tyylinäyte. Ama oli ainoa Q-pentu ja erottui jokseenkin selvästi joukosta. Ama lähtee ensi viikonloppuna mukaamme Porvoon erikoisnäyttelyyn.

442819.jpg

Iloksemme saimme sähköpostiimme myös Akun(S.Plexus Pryor) kuvan Marjolta ja Timolta.

442821.jpg

Leevi(S.Qadir Golden) kävi jo launtaina perheineen näyttäytymässä. Valitettavasti meillä loppui kamerasta patterit ennen kuin pääsimme edes kunnolla kuvaamaan. Tässä Leevi Sandra-äidin kanssa. Kiitos, kun pääsitte käymään!

442824.jpg

Tässä vielä P-pesueen yhteispotretti: Pepsi, Figo, Pinni ja Lucas.