Jaahas..se on blogipäivittäjä lähtenyt kesälaitumille. Piku on kumminkin ollut hyvissä ja huolehtivissa käsissä ja kasvanut ja reipastunut kovasti. Kiinteää ruokaa pentu syö todella hyvin, reviiri on laajentunut koko ison omakotitalon suuruiseksi, enää ei pentulaatikko pikkumiestä pidättele.

Ylihuomenna tulee kuusi viikkoa täyteen ja on aika mennä tohtorin syynättäväksi. Katsotaan silmät ja kuunnellaan sydän ja saadaan todistus kivestilanteesta. 

Pentu on saanut työnimekseen Piku, vaikka potentiaalinen uusi omistaja onkin suunnitellut hänelle toista nimeä...Piku on tälle pikkuvintiölle meistä aika osuva nimi ja sillä se saa Takkurannalla juostessaan myös kulkea. Virallinen versiohan on Susadan Ultima Thule mukaillen viime vuoden Sonata Arcticaa... Odottelemme papereita kennelliitosta, lomasesonki viivyttänee niiden saapumista, joten ollaan kärsivällisiä.

Tänään pentu joutui ensimmäistä kertaa pesulle. Se ei ollut edes kamalaa. Kuivausoperaatio sen sijaan oli, vaan niin siitä selvittiin tiukalla tahdon voimalla. Otimme sen jälkeen kuvia, jotka löytyvät täältä: http://susadan.1g.fi/kuvat/koirat/sandra/Susadan%20Ultima%20Thule/ .

Tästä pennuista, niinkuin Susadan-pennuista yleensäkin, on otettu satoja kuvia. Parhaat laitamme näytille, muut jäävät omaksi iloksemme täyttämään tietokoneen muistilokeroita.