Zetat ovat saaneet jo kovasti jalkoja alleen ja leikkiaika on päivä päivältä pidentynyt. Toki ne nukkuvat vielä suurimman osan ajasta, mutta pikku hiljaa alkaa maailma avartumaan ja pennut laajentavat reviiriään pentuaitauksen ulkopuolelle. Pennut muuttivat pentuhuoneesta olohuoneeseen, jotta ne näkevät ja kuulevat enemmän arkielämän ääniä. Eilen oli ensimmäisen ulkoilun aika, kaikki liikkuivat melko tottuneesti nurmikollakin. Laitoin ne hetkeksi myös ulkoruokintaan ja hyvin maistui eväs. =)

Nyt alan lisätä ruokaan naudan mahaa pieniä määriä. Muutaman päivän päästä jatkan liha-kermaviiliseosta myös kaurapuurolla, sillä pentujen ruokahalu kasvaa syödessä...

Tänään pennut saivat toisen madotuksen ja oli taas kynsien leikkuun aika sekä punnituspäivä. Painot ovat 800g-1200g välillä, hajontaa alkaa näkymään painonkehityksissä, yksikään ei kuitenkaan tässä vaiheessa vaikuta vielä selkeästi suuri- tai pienikokoiselta.

Tässä pääkuvat kaikista.

Susadan Zakuska eli toinen tri tyttö, jolla haaleat tan-värit. Kiitos Annelle tästä nimiehdotuksesta! =)

Susadan Zidane eli toinen tri poika, jolla valkoinen kaulus. Naamasta päätellen näyttäisi olevan Leonin poika. Tästä nimestä kiitos Pilville!

Susadan Zirconia, tri narttu voimakkaammilla tan-väreillä. Tällä pennulla on alapurenta.

Susadan Zodiac, pienempi tri poika.

Susadan Zoom Zoom, merle narttu.

Susadan Zsa Zsa, merlenarttu, jolla pieni värivirhe(valkoinen täplä hännän tyvessä).

Laitan ensimmäiset seisotuskuvat susadan.1g.fi galleriaan.