Ansa aloitti juoksunsa tänä aamuna ja sehän tietää sitä, että kohta puolin ajellaan autolla ympäri Suomenmaata...;)

Tänään oli mukava päivä myös siksi, että meillä oli Y-treffit. Pennuista Ylva, Yada, Yeller=Laku ja Yaper=Roope olivat paikalla ja jokainen paikallaolija voi varmasti yhtyä mielipiteeseen siitä, että pennuilla oli kivaa! Sitä juostiin kilpaa pitkin pihaa ja painittiin sydämenkyllyydestä. Lakulla irtosi ensimmäinen hammaskin leikkien tiimellyksessä.

Voimme taas todeta, että kyllä meidän pennuilla on mahtavat kodit. Kaikki ovat selkeästi panostaneet pennun kanssa tekemiseen, se näkyy kauas! Kiitos siitä teille kaikille!<3 Kuvia pennuista löytyy osoitteesta:https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.1998180765387.2116675.1569556247

Eilen meille kotiutui myös uusi tulokas vahvistamaan joukkojamme. Lämmin kiitos Katjalle, kun raskit luopua Valo-pojasta! Tämä pentu iski meihin molempiin heti ensi silmäyksellä "ihan kympillä" ja iloksemme saimme pojan Takkurannalle asumaan. Valo ei kyllä antanut pienemmän kokonsa häiritä menoa pentutreffeillä yhtään ja muutenkin se on erittäin reipas ja sosiaalinen sheltinalku. Pidämme luonnetta koiran tärkeimpänä ominaisuutena ja tässä pojassa on kyllä luonteensakin puolesta sellaiset raamit, että oksat pois.