Äkkiäpä se aika menee. Zetat ovat huomenna jo 3 viikkoa vanhoja! Viimeisen päivityksen jälkeen meillä oli pari huonompaa päivää, Ansan maidontulo väheni yllättäen radikaalisti ja sen myötä pentujen painonnousu tyssäsi tietenkin siihen. Onneksi saimme kotikonstein asiat taas kuntoon ja pennut voivat nyt erinomaisesti samoin kuin emonsa.

2 viikkoisina annoin pennuille Canex-matokuurit, sama operaatio tullaan toistamaan 4 ja 6 viikon iässä, yleensä 3 kertaa riittää kotimaisten koirien pennuille, tuontiemojen pennut tarvitsevat 4 madotusta.

Pennut ovat maistelleet raakaa naudan paistijauhelihaa nyt kolmena päivänä. Ne meinaavat syödä sormetkin siinä samalla! Näitä pentuja ei tarvinnut kyllä houkutella lihan perään. Suurennan päivittäin liha-annosta(Ansa imettää tietenkin vielä pentuja täyspäiväisesti). Ensi viikolla alan tarjoamaan lautaselta kermaviili-lihaseosta. Otin pokkarilla muutaman "must have" kuvan, tosin nukkuvista Zetoista.

Osoitteesta: http://susadan.1g.fi/kuvat/koirat/Ansa%20eli%20Susadan%20Titania/Ansan%201.%20pentue löytynee pari kuvaa lisää ja myös yksi videonpätkä. Pennut ovat saaneet todella varhain "jalat alleen" ja siirsinkin ne tänään pois pentulaatikosta, oikeastaan ne siirtyivät itse. Nyt niillä on erikoispatentoitu pahvilaatikkoreunoilla varustettu pentukehä. Zetat kun ovat liian pieniä käyttämään pentukehää sellaisenaan ja liian ketteriä pysymään pentulaatikossa. Mitähän näistä vielä kasvaa??? Melkoisen säpäköitä ja tempperamenttisiä tuntuvat olevan kaikki jo nyt.

Olen saanut hienoja nimiehdotuksia, toinen trikkitytöistä tulee siis olemaan Zirconia, pikkupojasta tulee Zodiac, isommasta pojasta Zidane. Toiselle trikkitytölle makustelen nimeä Zakuska. Vielä merletytöille säpäkät zetalla alkavat nimet, ehdotuksia?